Boekhouding

Starten als ondernemer? Een digitale boekhouding bijhouden? Je cijfers toevertrouwen aan een ervaren boekhouder die de vinger aan de pols houdt?  

Ambitieuze start-up, zelfstandig ondernemer of klimmende kmo: Jo Vandergoten leidt je boekhouding van A tot Z in goede banen. 

Boekhouding op jouw tempo

Het financieel DNA van je bedrijf? Dat ligt ongetwijfeld verscholen in je cijfers. Facturen inboeken, balansen opmaken, jaarrekeningen opstellen en neerleggen, … Jo analyseert, interpreteert en optimaliseert je boekhouding op maat van jouw persoonlijk groeitraject. Beredeneerd én betrokken, want Jo behandelt elk dossier alsof het zijn eigen zaak aanbelangt.  

Doordacht digitaal boekhouden

De toekomst is digitaal. Dat geldt ook voor jouw zaak! Vergeet uitpuilende archiefkasten of slordige dossiers: Jo zet maximaal in op een digitale boekhouding en een papierloze workflow. Zo win je niet alleen ruimte in je kast, maar ook overzicht in je boekingen en eindcijfers.

Je boekhouding in balans, 100% afgestemd op jouw ondernemersbehoeften

Wel of niet btw-plichtig? Veel of weinig tijd voor de opvolging van je cijfers? Net zoals elke onderneming, is ook elke boekhouding uniek. Daarom stemt Jo zijn diensten steeds af op jouw kernactiviteit, vennootschapsvorm en professionele voorkeur. Maatwerk staat bij Jo met stip op één! 

Boekhouder gezocht voor je zaak?

Boekhouding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x