Werkwijze

Oprechte interesse in je bedrijf, zin voor initiatief en correct tot op het bot. Dat is hoe je de samenwerking met Jo Vandergoten het best kan omschrijven! Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek onze workflow, van eerste kennismaking tot nauwkeurige next step.

1 | Koffie & kennismaking

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leert Jo je onderneming graag beter kennen. Waar ligt de focus? Wat zijn de verwachtingen? Afhankelijk van je agenda en voorkeur, plannen we een afspraak in bij jou op kantoor of bij Jo in Opwijk. 

2 | Plan & offerte 

Geen duurzame samenwerking zonder doordacht draaiboek. Jo ordent je prioriteiten, stelt een stipte timing op en rolt een stappenplan uit dat naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Een totaalopvolging van je boekhouding? Of slechts enkele taken uit handen geven? Afhankelijk van je vraag en bedrijfs-DNA, werkt Jo met een forfaitaire projectprijs of uurtarief.  

3 | Start!   

Groen licht op de offerte? Perfect! Na de overdracht van de nodige documenten, neemt je dossier een vliegende start. Aangiftes indienen, jaarrekeningen neerleggen, balansen beheren en controleren, … Jo grijpt het stappenplan met beide handen beet en vinkt elke taak vlot af. 

4 | Proactieve dossieropvolging 

Je onderneming is 24/7 in beweging. Het motto van Jo? Hoe strakker de opvolging, hoe beter het advies. Door minstens driemaandelijks samen rond de tafel te schuiven, ga je valkuilen op tijd uit de weg en speel je beter in op opportuniteiten. 

5 | De volgende stap?

Om je bedrijf te laten groeien, denk je best twee stappen vooruit. Extra mensen in dienst nemen? Investeren in een nieuw bedrijfspand? Wanneer met pensioen? Jo is benieuwd naar je plannen, laat ze realistisch groeien en biedt gepast fiscaal en juridisch advies.

Samenwerken met Jo Vandergoten, boekhouder in Opwijk? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x