Boekhouder Dendermonde

Boekhouder in Dendermonde gezocht? Boekhouder Jo Vandergoten zorgt voor het financiële luik van je onderneming via de boekhouding mét fiscaal en juridisch advies.

Vanuit zijn kantoor in Opwijk begeleidt boekhouder Jo ondernemers bij de boekhouding en groei van hun eigen zaak, van beloftevolle starter tot bloeiende kmo.  

Geen sterke onderneming zonder waterdichte boekhouding. Afhankelijk van jouw voorkeur en timing, zorgt Jo voor een totaalopvolging of biedt hij extra ondersteuning ter plaatse of op kantoor. Digitaal én in mensentaal, zodat jij de touwtjes van je bedrijf stevig in handen hebt. 

Je bedrijf laten groeien in een continu veranderende context? Jo gelooft in doordacht en dynamisch ondernemen en scherpt zijn fiscale en juridische kennis nauwkeurig bij. Zo geniet je van een proactieve dossieropvolging, volledig aangepast aan de actuele boekhoudbarometer.

Boekhouder Dendermonde - Jo Vandergoten

Starten als ondernemer? Een digitale boekhouding bijhouden? Je cijfers toevertrouwen aan een ervaren boekhouder die de vinger aan de pols houdt?  

Ambitieuze start-up, zelfstandig ondernemer of klimmende kmo: Jo Vandergoten leidt je boekhouding van A tot Z in goede banen.

Boekhouding volgens de groei van jouw onderneming

Het financieel DNA van je bedrijf in Dendermonde? Dat ligt ongetwijfeld verscholen in je cijfers. Facturen inboeken, balansen opmaken, jaarrekeningen opstellen en neerleggen, … Jo analyseert, interpreteert en optimaliseert je boekhouding op maat van jouw persoonlijk groeitraject. Beredeneerd én betrokken, want Jo behandelt elk dossier alsof het zijn eigen zaak aanbelangt.  

Doordacht digitaal boekhouden

De toekomst is digitaal. Dat geldt ook voor jouw zaak! Vergeet uitpuilende archiefkasten of slordige dossiers: Jo zet maximaal in op een digitale boekhouding en een papierloze workflow. Zo win je niet alleen ruimte in je kast, maar ook overzicht in je boekingen en eindcijfers.

Je boekhouding in balans en afgestemd op jouw ondernemersbehoeften

Wel of niet btw-plichtig? Veel of weinig tijd voor de opvolging van je cijfers? Net zoals elke onderneming, is ook elke boekhouding uniek. Daarom stemt boekhouder Jo zijn diensten steeds af op jouw kernactiviteit, vennootschapsvorm en professionele voorkeur. Maatwerk staat bij Jo met stip op één!


Boekhouder gezocht voor je zaak in Dendermonde? Contacteer Jo Vandergoten voor jouw boekhouding, fiscaliteit en juridisch advies.


Wie is Jo Vandergoten? Jouw boekhouder uit regio Dendermonde

Slim met cijfers en sterk in communicatie: Jo is gebeten en gedreven door boekhouden in mensentaal. Daarvoor vertrekt hij van de basis, luistert hij naar je doelstellingen en vertaalt hij ze naar een persoonlijk stappenplan afgestemd op je kerntaken als ondernemer.

Onder zijn jarenlange ervaring gaat een stevige theoretische fundering schuil. Zo beschikt Jo onder meer over een Master in de Rechten, een graduaat Bedrijfsmanagement en een postgraduaat aan de Fiscale Hogeschool. Om zijn kennis up-to-date houden, volgt hij regelmatig bijscholingen bij tal van vakorganisaties zoals BBB, MAB en Practicali.

Resultaat? Een begrijpelijke boekhouding met een joviale, menselijke touch.

Want naast boekhouder en jurist, is Jo ook echtgenoot en vader van drie. Een volleybalwedstrijd van zijn dochters? Een judotornooi van zijn zoon? Daarvoor schuift hij met plezier zijn financiële vakliteratuur even aan de kant. Bovendien zet Jo als muzikant ook de juiste toon in verschillende bigbands. Ritmisch en rechtdoorzee. Een gouden combinatie!

Boekhouder Dendermonde - Jo Vandergoten

Oprechte interesse in je bedrijf, zin voor initiatief en correct tot op het bot. Dat is hoe je de samenwerking met Jo Vandergoten het best kan omschrijven! Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek onze workflow, van eerste kennismaking tot nauwkeurige next step.

1 | Koffie & kennismaking

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leert Jo je onderneming graag beter kennen. Waar ligt de focus? Wat zijn de verwachtingen? Afhankelijk van je agenda en voorkeur, plannen we een afspraak in bij jou op kantoor in Dendermonde of bij Jo in Opwijk. 

2 | Plan & offerte 

Geen duurzame samenwerking zonder doordacht draaiboek. Jo ordent je prioriteiten, stelt een stipte timing op en rolt een stappenplan uit dat naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Een totaalopvolging van je boekhouding? Of slechts enkele taken uit handen geven? Afhankelijk van je vraag en bedrijfs-DNA, werkt boekhouder Jo met een forfaitaire projectprijs of uurtarief.  

3 | Start!  

Groen licht op de offerte? Perfect! Na de overdracht van de nodige documenten, neemt je dossier een vliegende start. Aangiftes indienen, jaarrekeningen neerleggen, balansen beheren en controleren, … Jo grijpt het stappenplan met beide handen beet en vinkt elke taak vlot af. 

4 | Proactieve dossieropvolging 

Je onderneming is 24/7 in beweging. Het motto van Jo? Hoe strakker de opvolging, hoe beter het advies. Door minstens driemaandelijks samen rond de tafel te schuiven, ga je valkuilen op tijd uit de weg en speel je beter in op opportuniteiten.

5 | De volgende stap?

Om je bedrijf uit Dendermonde te laten groeien, denk je best twee stappen vooruit. Extra mensen in dienst nemen? Investeren in een nieuw bedrijfspand? Wanneer met pensioen? Jo is benieuwd naar je plannen, laat ze realistisch groeien en biedt gepast fiscaal en juridisch advies.


Samenwerken met Jo Vandergoten, boekhouder in regio Dendermonde?


Boekhouder Dendermonde

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x