Over Jo

Financiën, fiscaliteit en familyman

Slim met cijfers en sterk in communicatie: Jo is gebeten en gedreven door boekhouden in mensentaal. Daarvoor vertrekt hij van de basis, luistert hij naar je doelstellingen en vertaalt hij ze naar een persoonlijk stappenplan afgestemd op je kerntaken als ondernemer.

Onder zijn jarenlange ervaring gaat een stevige theoretische fundering schuil. Zo beschikt Jo onder meer over een Master in de Rechten, een graduaat Bedrijfsmanagement en een postgraduaat aan de Fiscale Hogeschool. Om zijn kennis up-to-date houden, volgt hij regelmatig bijscholingen bij tal van vakorganisaties zoals BBB, MAB en Practicali.

Resultaat? Een begrijpelijke boekhouding met een joviale, menselijke touch.

Want naast boekhouder en jurist, is Jo ook echtgenoot en vader van drie. Een volleybalwedstrijd van zijn dochters? Een judotornooi van zijn zoon? Daarvoor schuift hij met plezier zijn financiële vakliteratuur even aan de kant. Bovendien zet Jo als muzikant ook de juiste toon in verschillende bigbands. Ritmisch en rechtdoorzee. Een gouden combinatie!

 “Mijn visie? Liever twee vragen teveel, dan een te weinig. Heldere taal mag dan niet ontbreken! Als boekhouder neem ik je hele onderneming in beschouwing, maak ik je cijfers concreet en voer ik je boekhouding op een praktische, duurzame en correcte manier.”

Boekhouding, fiscaliteit en juridisch advies?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x