Eigen zaak starten Wemmel

Eigen zaak starten in Wemmel? Jo Vandergoten zorgt voor het financiële luik van je nieuwe onderneming met een stipte boekhouding en correct fiscaal en juridisch advies.

Vanuit zijn kantoor in Opwijk begeleidt Jo ondernemers bij de boekhouding en groei van hun eigen zaak, van beloftevolle starter tot bloeiende kmo.  

Geen eigen zaak starten zonder waterdichte boekhouding. Afhankelijk van jouw voorkeur en timing, zorgt Jo voor een totaalopvolging of biedt hij extra ondersteuning ter plaatse of op kantoor. Digitaal én in mensentaal, zodat jij de touwtjes van je eigen bedrijf stevig in handen hebt. 

Je bedrijf starten en laten groeien in een continu veranderende context? Jo gelooft in doordacht en dynamisch ondernemen en scherpt zijn fiscale en juridische kennis nauwkeurig bij. Zo geniet je van een proactieve dossieropvolging, volledig aangepast aan de actuele boekhoudbarometer.

Eigen zaak starten Wemmel - Jo Vandergoten

Fiscaal advies voor je onderneming? Je btw-administratie en boekhouding scherpstellen? Hulp nodig bij de aangifte van je personen- en vennootschapsbelasting? 

Sterk opstarten, strategisch groeien en slim stopzetten. Jo Vandergoten bekijkt de fiscaliteit van je onderneming met een helikopterblik.

Boekhouding volgens de groei van jouw onderneming

Het financieel DNA van je nieuw bedrijf in Wemmel? Dat ligt ongetwijfeld verscholen in je cijfers. Facturen inboeken, balansen opmaken, jaarrekeningen opstellen en neerleggen, … Jo analyseert, interpreteert en optimaliseert je boekhouding op maat van jouw persoonlijk groeitraject. Beredeneerd én betrokken, want Jo behandelt elk dossier alsof het zijn eigen zaak aanbelangt.  

Fiscaal advies met de juiste focus  

Naast de belastingaangifte voor je eigen zaak, kan je bij Jo ook terecht voor up-to-date fiscaal advies. Eigen zaak starten? Maakt je bedrijf een groeispurt? Of wil je stoppen met ondernemen en ben je op zoek naar een boekhouder die je hierin begeleidt? Jo luistert, denkt met je mee en spitst zijn fiscaal advies toe op je concrete bedrijfsnoden. Op aanvraag én proactief, zodat je bedrijf in Wemmel de meest optimale piste volgt.  

Juridisch advies voor ondernemers 

Startersadvies, onbetaalde facturen, een familiale schenking of overdracht handelszaak, … Als ondernemer stoot je vaak op juridische kwesties die verder gaan dan je boekhouding of fiscaliteit. Het hoofd koel houden bij een eigen zaak starten én diverse ondernemersvraagstukken? Jo biedt juridisch eerstelijnsadvies met een praktische blik, van wanbetaling en loonadministratie tot vermogensplanning en investeringsadvies.


Fiscaal en juridisch advies gezocht voor je nieuwe zaak in Wemmel? Contacteer Jo Vandergoten voor een financiële en professionele samenwerking.


Wie is Jo Vandergoten? Jouw boekhouder en fiscaal adviseur uit regio Wemmel

Slim met cijfers en sterk in communicatie: Jo is gebeten en gedreven door boekhouden in mensentaal. Daarvoor vertrekt hij van de basis, luistert hij naar je doelstellingen en vertaalt hij ze naar een persoonlijk stappenplan afgestemd op je kerntaken als ondernemer.

Onder zijn jarenlange ervaring gaat een stevige theoretische fundering schuil. Zo beschikt Jo onder meer over een Master in de Rechten, een graduaat Bedrijfsmanagement en een postgraduaat aan de Fiscale Hogeschool. Om zijn kennis up-to-date houden, volgt hij regelmatig bijscholingen bij tal van vakorganisaties zoals BBB, MAB en Practicali.

Resultaat? Een begrijpelijke boekhouding met een joviale, menselijke touch.

Want naast boekhouder en jurist, is Jo ook echtgenoot en vader van drie. Een volleybalwedstrijd van zijn dochters? Een judotornooi van zijn zoon? Daarvoor schuift hij met plezier zijn financiële vakliteratuur even aan de kant. Bovendien zet Jo als muzikant ook de juiste toon in verschillende bigbands. Ritmisch en rechtdoorzee. Een gouden combinatie!

Eigen zaak starten Wemmel - Jo Vandergoten

Oprechte interesse in je bedrijf starten, zin voor initiatief en correct tot op het bot. Dat is hoe je de samenwerking met Jo Vandergoten het best kan omschrijven! Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek onze workflow, van eerste kennismaking tot nauwkeurige next step.

1 | Koffie & kennismaking

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leert Jo je onderneming graag beter kennen. Waar ligt de focus? Wat zijn de verwachtingen? Afhankelijk van je agenda en voorkeur, plannen we een afspraak in bij jou op kantoor in Wemmel of bij Jo in Opwijk. 

2 | Plan & offerte 

Geen duurzame samenwerking zonder doordacht draaiboek. Jo ordent je prioriteiten, stelt een stipte timing op en rolt een stappenplan uit dat naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Een totaalopvolging van je boekhouding? Of slechts enkele taken uit handen geven? Afhankelijk van je vraag en bedrijfs-DNA, werkt boekhouder Jo met een forfaitaire projectprijs of uurtarief.  

3 | Start!  

Groen licht op de offerte? Perfect! Na de overdracht van de nodige documenten, neemt je dossier een vliegende start. Aangiftes indienen, jaarrekeningen neerleggen, balansen beheren en controleren, … Jo grijpt het stappenplan met beide handen beet en vinkt elke taak vlot af. 

4 | Proactieve dossieropvolging 

Je onderneming is 24/7 in beweging. Het motto van Jo? Hoe strakker de opvolging, hoe beter het advies. Door minstens driemaandelijks samen rond de tafel te schuiven, ga je valkuilen op tijd uit de weg en speel je beter in op opportuniteiten.

5 | De volgende stap?

Om je bedrijf uit Wemmel te laten groeien, denk je best twee stappen vooruit. Extra mensen in dienst nemen? Investeren in een nieuw bedrijfspand? Wanneer met pensioen? Jo is benieuwd naar je plannen, laat ze realistisch groeien en biedt gepast fiscaal en juridisch advies.


Nieuw bedrijf starten in Wemmel? Contacteer boekhouder Jo Vandergoten voor een klare financiële kijk op de start en groei van je nieuwe zaak.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x